
Через посуху цієї осені значення гербіцидного захисту посівів зростає – AgroNews
15.09.2025
Як правильно збирати насіння чорнобривців: поради садівника – AgroNews
15.09.2025
«Молокія» випустила на ринок новинку — йогурт Білий по-турецьки з високим вмістом білка. Про це повідомляє пресслужба компанії.
Читай нас також у Viber та Telegram.
Зазначається, що у складі йогурту Білого по-турецьки лише молоко та закваска — без доданого цукру, загущувачів і стабілізаторів. У одній порції (280 г) міститься 13,4 г білка, що становить близько 20–30% добової потреби для дорослої людини.
«Люди купують не просто йогурти — вони шукають рішення для конкретних ситуацій: швидкий сніданок, перекус після тренування, щось легке замість вечері. Саме тому ми розширюємо лінійку йогуртів Білих, пропонуючи споживачам більше вибору — за функцією, форматом і користю. Йогурт Білий по-турецьки — це відповідь на потребу у справжній їжі, яка дає ресурс, насичує і не перевантажує. Він природно підтримує життєві сили», — зазначають у компанії.
І додають, що цей йогурт підходить тим, хто веде активний спосіб життя. Продукт досить універсальний у використанні як самостійна страва, або як інгредієнт — і в солоних, і в солодких рецептах.
Перегляди: 9




